Sthlm Bike – En härlig upplevelse

Cykling är ett väldigt stort intresse för många människor över hela världen. Att cykla är roligt, fartfyllt och ger dessutom riktigt bra motion och träning för hela kroppen. Många ser cykeln som ett fordon som används varje dag, t.ex. för att ta sig fram och tillbaka från arbetet. Andra tar endast fram cykeln när de absolut måste och vissa cykeltränar dagligen. Det sistnämnda är extra vanligt i samband med att ett cykellopp ska äga rum. I Sverige finns det mängder med olika cykelevent och lopp som man kan delta i. Vissa kräver en hel del träning, medan andra är tillgängliga för alla att delta i. Här kommer du att få läsa mer om ett cykelevent kallat Sthlm Bike!

Upplev Stockholm till cykel

Precis som namnet beskriver så är Sthlm Bike ett event som äger rum i Sveriges huvudstad, nämligen Stockholm. Är du en van och erfaren cyklist som har deltagit i lopp tidigare har du säkerligen hört talas om eventet förut. Det är nämligen 8 gången i rad som Sthlm Bike äger rum. Eventet sker en gång om året och går ut på att, tillsammans i grupp, cykla igenom den vackra staden. Den sammanlagda sträckan ligger på 50 km och naturligtvis är den helt fri från bilar. Det betyder att du inte behöver oroa dig för den stressiga trafiken som annars kan förekomma.

Oavsett om du bara har tittat på cykling på tv tidigare, cyklat lite på gården som barn eller om du väljer att satsa pengar på cykling så är sporten otroligt rolig. Betting på cykling är väldigt vanligt och något man kan underhålla sig med om man föredrar att titta på istället för att utöva. Under Sthlm Bike får alla deltagare möjlighet att uppleva staden på ett helt annat sätt. Det finns dessutom både frukt, fika och hjälp på plats, t.ex. vid punktering.